понеділок, 10 липня 2017 р.

У порту Одеси пришвартувалися американські кораблі з "Томагавками" (фото)

У порту Одеси пришвартувалися американські кораблі з "Томагавками" (фото)
10.07.2017 18:25
Жителі Одеси з радістю зустрічають кораблі НАТО, які прибули до місцевого порту для участі в традиційних міжнародних навчаннях Sea Breeze 2017 ("Морський бриз 2017"). Всього в маневрах будуть задіяні військові моряки і військовослужбовці інших родів військ разом зі своєю бойовою технікою з 17 різних країн Північноатлантичного альянсу і його держав-союзників.

В тому числі тут пришвартувалися кораблі ВМФ США - крейсер CG66 Hue City і есмінець DDG64 Carney, що несуть на борту крилаті ракети "Томагавк", передає одеське видання Думская.

Цікаво, що есмінець USS Carnеy зовсім недавно позбавив жителів російського Санкт-Петербурга параду військових кораблів на честь Дня Перемоги 9 травня. Він, перебуваючи в нейтральних водах Балтійського моря, підійшов до міста на відстань ракетного залпу, що змусило російських адміралів терміново розосередити свої судна, вже стояли в парадному порядку.

Крім того, есмінці такого ж типу своїми ракетами "Томагавк" успішно розгромили в Сирії авіабазу Шайрат, з який літаки місцевого диктатора Башара Асада вилітали бомбити райони з мирними жителями. Як згодом з'ясувалося, на ній дійсно знаходилася хімічна зброя російського виробництва.





 o
Знайшли помилку в тексті? Виділіть її мишкою і натисніть Сtrl + Enter
ТОП ТЕМИ

Немає коментарів:

Дописати коментар