середу, 19 липня 2017 р.

Кабмін створив два концерни і Інститут танкових військ До концернів увійшли 13 підприємств

Кабмін створив два концерни і Інститут танкових військ
До концернів увійшли 13 підприємств
43ПЕРЕГЛЯДИ
19 ЛИПНЯ 2017, 13:16
0
0
Кабміністрів створив Інститут танкових військ на основі факультету Національного університету «Харківського політехнічного інституту».
Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду, передають Українські Новини.
За словами міністра оборони Степана Полторака, дане рішення не вплине на функціонування Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові.
Також Кабмін вирішив створити державний концерн «Арсенал – сучасні космічні системи» та «Зірка-Технології».
До складу концерну «Арсенал – сучасні космічні системи»  увійшли казенне підприємство спеціального приладобудування «Арсенал», державні підприємства «Завод «Арсенал», «Дніпровський проектний інститут», «Київприлад», «Укркосмос», «Науково дослідний технологічний інститут приладобудування», «Науковий центр точного машинобудування» і державне науково-виробниче підприємство «Об'єднання «Комунар».
У концерн «Зірка-Технології» увійшли державні підприємства «Харківський завод електроапаратури», «Науково-дослідний концерн «Союз», «Дніпрокосмос», державне науково-дослідне підприємство «Український технологічний центр оптичного приладобудування» і ВАТ «Приладобудівний завод «Сокіл».
Кабінет Міністрів продовжив звільнення підприємств космічної галузі від сплати земельного податку за земельні ділянки виробничого призначення до 1 січня 2023 року.
Нагадаємо, що у кінці травня Міністр оборони України Степан Полторак підписав наказ про призов офіцерів запасу на військову службу до Збройних сил України, повідомив начальник ГУ персоналу – заступник начальника штабу Генерального штабу ЗСУ Артур Артеменко.
Артеменко пояснив, що за призовом можуть бути покликані особи віком до 43 років, які пройшли повний курс військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу, закінчили військову кафедру, мають вищу освіту й первинне офіцерське звання.

Немає коментарів:

Дописати коментар