неділю, 23 липня 2017 р.

Полонений російський диверсант Агеєв: ГРУшника Єрофєєва після повернення з України вбили

Полонений російський диверсант Агеєв: ГРУшника Єрофєєва після повернення з України вбили
Сьогодні, 16:59
0 3 0 0
Розсилка
ВІДПРАВИТИ

Агеєв переконаний, що Єрофєєва (на фото) вбили, бо той наговорив зайвого


Агеєв упевнений, що Єрофєєва у Росії вбили після обміну

Контрактний військовослужбовець збройних сил РФ Віктор Агеєв, що був взятий у полон на території України, впевнений, що співробітника головного управління розвідки генштабу російської армії Євген Єрофєєв. Відповідну заяву він зробив в інтерв’ю російській «Новій газеті».

Видання оприлюднило такий діалог свого кореспондента із Агеєвим під час зустрічі із останнім в СІЗО у Старобільську 22 липня.

«А ти чув, що стало з ГРУшником Єрофєєвим, коли він повернувся? - почав Агєєв. - Його просто прибрали. Вбили». «Звідки ти знаєш?» - «Я знаю точно. Про це всі говорять: і там, і тут, по цей бік. Всі знають, що з ним це зробили. Тому що наговорив зайвого». - «Але це ж пропаганда, так зазвичай залякують на війні». «Ні, - наполягав 23-річний єфрейтор. - Просто так не стали б говорити. Я впевнений. Хоча вже ні в чому немає впевненості ... Я просто хочу, щоб мене витягли звідси».

Нагадаємо, 25 травня 2016 року відбувся обмін української льотчиці Надії Савченко на двох взятих у полон російських військових Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва.

18 квітня 2016 року російських спецназівців Євгена Єрофєєва і Олександра Алєксандрова засудили до 14 років з конфіскацією майна. До вступу вироку в силу до них застосовано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

ГРУшники визнані винними у веденні агресивної війни, створенні терористичної групи чи організації, вчиненні терористичного акту. Крім того, на Єрофєєва і Алєксандрова наклали стягнення в рівних частках за проведення судово-балістичних експертиз в сумі понад 12 тис. грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар