суботу, 8 липня 2017 р.

Під Києвом фальшивий роботодавець добу ґвалтував дівчину, яка прийшла до нього на співбесіду

Під Києвом фальшивий роботодавець добу ґвалтував дівчину, яка прийшла до нього на співбесіду
 08-07-17 17:47 Надзвичайні новини
Під Києвом затримали 45-річного чоловіка, який скоїв ряд злочинів по відношенню до дівчини.

Зловмисник під виглядом роботодавця розмістив неправдиве оголошення в Інтернеті про пошук і підбір ним кандидатів на працевлаштування в сфері обслуговування. "Роботодавець" побачив оголошення 21-річної дівчини, яка шукала роботу. Чоловік подзвонив їй і запросив на співбесіду в свій будинок.

Під час "співбесіди" чоловік, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння, скоїв численні акти насильницького задоволення статевої пристрасті природним і неприродним способом, що супроводжувалося тілесними ушкодженнями. Крім цього, зловмисник зв'язав дівчину і знімав на свій мобільний телефон акти зґвалтування.

На наступний день насильник відпустив дівчину додому, щоб та принесла йому 2 тис. доларів США за нерозповсюдження відео в Інтернеті.

Затриманому повідомлено про підозри за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування), ч. 2 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене повторно із застосуванням фізичного насильства), ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі людини, яке супроводжувалося заподіянням потерпілому фізичних страждань), ч. 1 ст. 189 (вимагання) КК України.

За клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Правоохоронними органами перевіряється причетність підозрюваного до скоєння аналогічних злочинів. Прокуратура Київської області закликає потерпілих звертатися до органів прокуратури за адресою: м. Київ, бул. Лесі Українки 27/2, телефон (044) 200-21-16.

Немає коментарів:

Дописати коментар