суботу, 10 червня 2017 р.

У Колорадо туристи на гірськолижному курорті зробили фото НЛО

У Колорадо туристи на гірськолижному курорті зробили фото НЛО

В американському штаті Колорадо туристи, які приїхали на відпочинок, на гірськолижний курорт Купер Маунтін випадково зняли на фото яскраво-помаранчевий НЛО. Інцидент стався 1 червня, космічний корабель летів з величезною швидкістю.
Кілька лижників після активного катання вирушили в гори на автомобілі, з метою зробити кілька фото замерзаючого Чорного озера. Робити знімки фотолюбителі почали на під’їзді до водоймища. Нічого дивного в цей момент мандрівники не помітили і лише по дорозі додому, один з туристів звернув увагу на фото, на якому був зображений летючий над озером величезний помаранчевий диск. Перша думка, яка відвідала лижника, це або бруд на лобовому склі машини, або відблиск сонця, або просто пролітаючий повз літак. Однак провівши ретельне дослідження, чоловік прийшов до висновку, що оскільки всі зроблені в цей вечір знімки були хорошої якості, значить, ніяких перешкод виникнути не могло, а літак він з друзями обов’язково б помітив.
За словами фотографа, на його знімок дійсно потрапило справжнє НЛО, яке рухалося на величезній швидкості, оскільки його зображення на фото вийшло розмитим. Як не дивно, але літальний об’єкт не був помічений туристами в реальності. За словами гірськолижника, просто всі були захоплені фотографуванням пейзажів і дивилися тільки в камери своїх гаджетів. Раніше вдалося сфотографувати величезне чорне НЛО на поверхні Місяця.

Немає коментарів:

Дописати коментар