неділю, 25 червня 2017 р.

Путін, введи туристів: Порожні кримські пляжі показали з висоти пташиного польоту

Путін, введи туристів: Порожні кримські пляжі показали з висоти пташиного польоту

Кримські пляжі
Кремлівські пропагандисти не втомлюються переконувати, що на півострові спостерігається туристичний бум. Для цього вони використовують старі фотографії, зроблені ще до окупації Криму.Кримські пляжі

В той же час у мережі розмістили відео, зафільмоване квадрокоптером, яке черговий раз демонструє, що насправді відбувається на курортах Криму, – передає Знай.

Дрон пролетів над пляжами Євпаторії – одного з найбільших кримських курортів у минулому. До окупації Криму Росією місто щороку приймало у своїх здравницях до 900 тис. осіб. Місце на пляжі тут потрібно було займати з 7-ї години ранку. А сьогодні пляжі перетворились на пустку.

«Путін, введи туристів!»

«Лоханулись кримчани. Українці поїхали, а москалі так і не приїхали»

«Відпочиваючих видимо-невидимо!! Особливо до**ра невидимо!!! Боялися невидимих бандерівців, а отримали натовпи невидимих туристів. Не сумуйте, крисчане, це дрібниці, ви держборг США бачили? То то ж...» – коментують відео користувачі хостингу.






Крим Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/06/25/putin_vvedy_turystiv_porozhni_krymski_plyazhi_pokazaly_z_vysoty_ptashynogo_1120863

Немає коментарів:

Дописати коментар