неділю, 25 червня 2017 р.

Змагання зенітників: стало відомо хто переміг (ВІДЕО)

Змагання зенітників: стало відомо хто переміг (ВІДЕО)
  • 0

    Змагання зенітників: стало відомо хто переміг (ВІДЕО)Сьогодні пройшов останній фінальний етап змагання на кращий бойовий розрахунок ЗУ-23 Сил АТО. Бійці змагалися на полігоні, що належить оперативно-тактичному угрупуванню «Маріуполь». Про те, як проходило змагання, інформує прес-служба Міністерства оборони України.

    Сьогодні свої вміння демонстрували військовослужбовці, які виявилися найкращими і вдало пройшли всі попередні етапи змагання та відбіркові тури, які проходили у військових частинах та оперативно-тактичних угрупуваннях. Крім військовослужбовців різних частин та підрозділів Сил АТО у конкурсі взяли участь представники Повітряних Сил, ВДВ ЗС України та Національної гвардії України.



    У Міністерстві оборони повідомили, що переможцями в сьогоднішньому змаганні вийшли військовослужбовці 24 механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Бійців було нагородження дипломом та кубком переможця. Їм трішки програли і посіли другу сходинку представники 81окремої аеромобільної бригади ВДВ ЗС України. Третє місце виборола Національна гвардія України.

    Немає коментарів:

    Дописати коментар