вівторок, 13 червня 2017 р.

«Яка «страна», такі й протестувальники!», – українці у Facebook кепкують з російських мітингів

«Яка «страна», такі й протестувальники!», – українці у Facebook кепкують з російських мітингів<nbsp;>

Затримання учасників протестів у Москві. Фото: ZIK/EPA/SERGEI CHIRIKOV
У соцмережах обговорюють результати антикорупційних мітингів, які відбулися вчора в Росії і в результаті яких поліція затримала близько 1,5 тис. осіб.

Зокрема, опозиційний російський журналіст Аркадій Бабченко на своїй сторінці написав про реакцію на ці події росіян і самих учасників акції.


Українські користувачі Facebook тим часом іронізують з того, що росіяни не чинили опору, коли поліція їх арештовувала за участь в антикорупційному мітингу і навіть раділи з того.



«Росіянам подобаються автозаки Путіна», «Рабів «немытой» загнали на місце, у стійло...», «Яка «страна», такі й протестувальники!», – коментують користувачі соцмережі.Затримання учасників протестів у Москві. Фото: ZIK/EPA/SERGEI CHIRIKOV












Раніше повідомлялось, що вчора по всій Росії під час антикорупційних мітингів вчора було затримано близько 1,5 тис. осіб. Найбільші акції відбулись у Москві та Санкт-Петербурзі. Російська влада пояснює свої жорсткі дії проти протестувальників тим, що вони брали участь у несанкціонованих акціях, що заборонено російським законодавством.

Євросоюз закликав Росію звільнити затриманих в ході антикорупційного мітингу 12 червня.

Росіяпротестидописи у соцмережах
* Якщо Ви знайшли помилку в тексті новини, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
 Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/06/13/yaka_strana_taki_y_protestuvalnyky__ukraintsi_u_facebook_kepkuyut_z_1113747

Немає коментарів:

Дописати коментар