пʼятницю, 9 червня 2017 р.

КРЫМ.ВИВА ХАЛЯВЕ!Російських туристів шокували ціни в окупованому Криму

Російських туристів шокували ціни в окупованому Криму

Російських туристів шокують ціни на окупованому кримському півострові.
Поодинокі туристи зазначають, що ціни на продукти харчування, овочі і фрукти на півострові вище, ніж в РФ.
“В даний час приїжджі з Москви та інших міст Росії часто скаржаться на те, що в Криму ціни набагато вище, ніж у них. Різниця у вартості продуктів може відрізнятися на 40-50%, а то і більше”, – сказав журналіст Заїр Акадиров, опублікувавши відео з супермаркету Ашан у Сімферополі.
Зокрема, кілограм цукру в супермаркеті коштує трохи більше 62 рублів (близько 28 грн при курсі НБУ 0,45 грн / руб), картопля – 138 рублів (близько 62 грн) за кілограм, буряк – 20 рублів (близько 9 грн ) за кілограм.
Ціни на фасовану зелень в супермаркеті коливаються від 160 до 270 руб (72-121 грн). Кілограм полуниці коштує 445 руб (200 грн), яблук – 39 руб (17 грн).
Зазначимо, раніше “міністерство туризму Криму” визнало, що ціни на кримських курортах перевищують турецькі.
Як стало відомо раніше, середньостатистичний житель Кримського півострова не може дозволити собі навіть семиденний відпочинок в місцевих санаторіях.
Також очільник окупаційної влади Криму визнав, що туристів, які наважилися відпочити на півострові постійно вводять в оману. Також нещодавно окупаційній владі Криму дозволили стягувати з приїжджих курортний збір до 100 рублів на добу.
Нагадаємо, вчора у Держприкордонслужбі України повідомили, що купаційна влада півострова навмисно створює черги на адмінмежі з Кримом, щоб імітувати наплив туристів.
Також нещодавно, окупаційна адміністрація Севастополя, від безсилля, виступила ініціатором молебню про успішне починання курортного сезону, що немало розсмішило користувачів мережі.

Немає коментарів:

Дописати коментар