понеділок, 10 квітня 2017 р.

П'яні бойовики "ДНР" влаштували масове побиття місцевого населення, є загиблі

У з’єднаннях і частинах бойовиків "ЛДНР" відмічається зростання кількості злочинів та безчинств, скоєних російськими військовослужбовцями у відношенні до цивільного населення.
Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.
"Військовослужбовці інженерного підрозділу 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК у стані алкогольного сп’яніння жорстоко побили цивільних осіб у нічному розважальному закладі н.п.Хрещатицьке (Новоазовський район)", - йдеться в повідомленні.
Зазначається, що в результаті бійки травмовано більше десяти цивільних, один з яких помер від отриманих травм у лікарні.
Самі місцеві мешканці обурені діями російських військовослужбовців, зібрались на стихійний мітинг з вимогою неупередженого розслідування та покарання винних.
Окрім цього у розвідці додали, що противник продовжує заходи з дискредитації ЗС України.
"Встановлено, що представники ЗС РФ у Спільному центрі з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін умисно завищують показники кількості обстрілів, боєприпасів та їх калібру зі сторони сил АТО", - наголосили у розвідці.
Згідно з повідомленням, зазначене здійснюється з метою виправдання обстрілів “у відповідь на дії підрозділів ЗС України”.

Немає коментарів:

Дописати коментар