пʼятницю, 28 квітня 2017 р.

Проти України розпочалася інформаційна атака Напередодні «Євробачення» проти України вже розпочалася інформаційна атака у всіх секторах, зокрема і на світовому рівні.

Маломуж про безпеку під час «Євробачення»: Проти України розпочалася інформаційна атака
Напередодні «Євробачення» проти України вже розпочалася інформаційна атака у всіх секторах, зокрема і на світовому рівні.

Про це в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» (щобудня о 09:00–11:00, 13:00–15:00 та 17:00–19:30 на телеканалі ZIK) заявив Микола Маломуж, генерал армії України, голова Служби зовнішньої розвідки України (2005-2010 рр.), коментуючи питання щодо заходів безпеки під час пісенного конкурсу «Євробаченн-2017».

Гість програми наголосив, що «Євробачення» – важлива подія світового масштабу, тому у цей момент до України прикута велика увага, тим більше, що на сході країни триває війна. Тому наскільки Україна зможе забезпечити безпеку під час пісенного конкурсу – одна з найважливіших складових.

«І РФ, і опоненти, і ті сили, які б хотіли дестабілізувати ситуацію, вони дійсно націлюватимуть зусилля, щоб створити ці умови. Не явно, це не будуть терористи, направлені з Росії тощо. Але інспіруватимуть масові дії відвідувачів, і не тільки з Російської Федерації, а й із інших кран. Це можуть бути правого спрямування, лівого радикального спрямування. Це внутрішні сили, які перебувають під впливом агентури чи політичних сил, тих, які налаштовані радикально і готові до таких дій», – заявив Микола Маломуж.

З його слів, такі сили активно готуються, і вже розпочалася інформаційна атака у всіх секторах, зокрема і на світовому рівні – йдеться про скандал навколо російської співачки, яку не допустили до участі у конкурсі. Відбуваються й інші заходи дискредитації, каже гість програми.

Микола Маломуж зауважив, що пік таких дій відбудеться під час проведення «Євробачення». З його слів, СБУ та інші правоохоронні органи належно готуються, проте Микола Маломуж зауважив, що на 100% гарантувати, що проведені усі заходи, спрямовані на упередження, наразі не можна через два моменти – масштабність події і питання щодо кадрового складу силових структур. Гість програми пояснив, що багато професіоналів з числа тих, хто займався боротьбою з тероризмом, екстремістськими рухами, диверсантами нині у відставці або ж у запасі.

Микола Маломуж наголосив, що дуже важливо провести заходи на упередження, а для цього слід скоординувати роботу і розвідки, і поліції, і Нацгвардії, і СБУ.


Микола МаломужЄвробачення-2017Перші про головне. Коментарі
* Якщо Ви знайшли помилку в тексті новини, виділіть її та нати Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/04/28/malomuzh_pro_bezpeku_pid_chas_yevrobachennya_proty_ukrainy_rozpochalasya_1088187

Немає коментарів:

Дописати коментар