середу, 26 квітня 2017 р.

МУСОРНЯ.Поліцейські підвісили чоловіка за металевий трос до дерева: «Тут є кар'єр, ми тебе вивеземо і закопаємо» (відео)

Поліцейські підвісили чоловіка за металевий трос до дерева: «Тут є кар'єр, ми тебе вивеземо і закопаємо» (відео)

Поліцейських, які два роки тому катували у Вінницькій області чоловіка, намагаючись таким чином вибити з нього зізнання, нині судять. Але вони чомусь тікають від журналістів, кажучи, що звинувачення є нічим іншим, як наклепами з особистої неприязні.

Нині відомо, що чоловіка привезли в лісосмугу, де він опинився сам на сам із дільничним, оперуповноваженим і курсантом, який на той момент проходив стажування в ізоляторі. В чоловіка відібрали мобільний, взялися бити, а потім прив'язали до ніг металевий трос і підвісили до дерева. Тортури тривали з півгодини, допоки він не почав втрачати свідомість.
Тоді чоловік працював керівником охорони на місцевому сільгосппідприємстві. Хтось викрав із території гербіциди на 40 тисяч гривень, і позаяк Вадим мав судимість, підозра впала саме на нього.
Диво, але Вадимові вдалося пережити тортури. Провину на себе він не взяв, а вже наступного дня написав заяву до прокуратури. Там відкрили кримінальне провадження аж за трьома статтями, серед яких - катування. Розслідування тривало майже два роки. Зібрати докази вини поліцейських було непросто, кажуть у прокуратурі.
Про хід кримінальної справи дивіться далі у сюжеті.

Немає коментарів:

Дописати коментар