четвер, 27 квітня 2017 р.

В результате крушения российского судна в Черном море пропали 15 военных РФ – СМИ

В результате крушения российского судна в Черном море пропали 15 военных РФ – СМИ

Подробности последуют...

Судно з худобою потопило в Чорному морі бойовий російський корабель

У Міноборони РФ уточнюють, що екіпаж «Лиману» не постраждав
Російський корабель-розвідник «Лиман» зазнав катастрофи у Чорному морі. Він зіткнувся із судном «Ашот-7» неподалік протоки Босфор, внаслідок чого отримав пробоїну. Про це повідомляє Lenta.ru.
Берегова охорона Туреччини уточнила, що з «Лиманом» зіткнулося сирійське судно «Youzarsif H» для перевезення худоби, що йшло з румунського порту Мідія в йорданську Акабу. Корабель не отримав пошкоджень та продовжує рухатись згідно зі своїм маршрутом.
У російському Міноборони уточнюють, що екіпаж «Лиману» не постраждав. Зараз його члени намагаються закрити пробоїну і врятувати корабель від затоплення. На допомогу вже направили кораблі Чорноморського флоту, а також рятувальну команду на літаку Ан-26.
Водночас інші джерела повідомляють, що з «Лиману» встигли врятувати 45 російських моряків, решта 15 зникли і зараз їх шукають. Екіпаж «розвідника» становить 85 осіб.
«Лиман» – середній розвідувальний корабель. Був побудований в Польщі як гідрографічне судно. Модернізований в 1989 році. Входить до складу 519 окремого дивізіону розвідувальних кораблів Чорноморського флоту з базуванням в Севастополі.
Залишити коментар
В результате крушения российского судна в Черном море пропали 15 военных РФ СМИ / ГОРДОН

Немає коментарів:

Дописати коментар