неділю, 30 квітня 2017 р.

"Олександрія" у Харкові дала бій донецькому "Шахтарю" (ВІДЕО)


"Олександрія" у Харкові дала бій донецькому "Шахтарю" (ВІДЕО)

Опубліковано . в Спорт
Кількість переглядів - 499
Футболісти "Олександрії" провели дуже якісний матч проти донецького "Шахтаря" у 27-му турі Ліги Парі Матч сьогодні, 30 квітня, проте не зуміли відібрати очки в лідера чемпіонату та вперше у своїй історії перемогти титулований клуб.
До 80-ї хвилини поєдинку команда Володимира Шарана гідно протистояла гірникам, однак позиційна помилка захисників призвела до поразки, на яку олександрійці не заслуговували.
Особливо впевнено наші земляки виглядали у першому таймі, в якому створили три моменти, що мали завершуватися взяттям воріт. Двічі зобов'язаний був забивати Банада. На 9-й хвилині Євген замикав фланговий навіс від Артема Поляруса, однак м'яч після його удару головою з семи метрів влучив у верхню поперечину. На 35-й хвилині Банада не реалізував зручну ситуацію, коли на нього пройшла передача з лівого флангу. Перед самою перервою лише майстерність Андрія Пятова врятувала ворота "Шахтаря" від неминучого голу після удару Артема Поляруса з близької відстані. Натомість донеччани за стартові 45 хвилин хоча тричі і пробивали в отвір воріт гостей, проте жодного разу їхні удари не несли серйозної небезпеки воротам Андрія Новака.
29705e7c79d0a961a50f0fd489d4905a L
У другому таймі гірники почали діяти обережніше в захисті, агресивніше в атаці, вдало комбінувати, не дозволяючи городянам вільно почуватися на полі стадіону "Металіст" у Харкові. На 64-й хвилині "шахтарі" створили перший реальний момент у матчі біля воріт "Олександрії", коли після потужного удару Феррейри лише відмінний сейв Новака зберіг нічийний рахунок. Згодом Андрій вдруге не дозволив Факундо забити, зігравши у підкаті на випередження.
Мали шанси і Даріо Срна, удар якого парирував воротар городян, а пострілу Дентіньйо з дальньої відстані забракло влучності. Та постійний тиск на ворота "Олександрії" дав свої результати. З третьої спроби Факундо Феррейра скористався помилкою захисників і після подачі Срни головою метрів з десяти замкнув навіс партнера. Насичений захист команди Володимира Шарана цього разу не допоміг.
Гра у ва-банк керманича "Олександрії" результату не дала. Проведена заміна Сергія Сімініна на Володимира Прийомова, після якої команда з Кіровоградської області розкрилася і пішла в атаку, не спрацювала. Натомість господарі зловили суперників на контратаці, яку виходом віч-на-віч на 88-й хвилині завершував Тайсон. Шикарним шансом забити другий гол у ворота гостей бразильський легіонер не скористався, не зумівши переграти Новака. Проте одного забитого голу "Шахтарю" вистачило, щоб набрати три очки і зробити черговий крок до чемпіонства, яке команда Паулу Фонсеки може оформити достроково вже в наступному турі, адже найближчий переслідувач, київське "Динамо", відстає від лідера на 14 очок.
Незважаючи на поразку "Олександрія", маючи 37 очок продовжує посідати четверте місце турнірної таблиці та зберігає шанси поборотися за бронзові медалі чемпіонату. "Шахтар" сьогоднішньою звитягою покращив свою статистику в очних протистояннях з "Олександрією" в чемпіонатах України довівши її до 11 перемог в 11 матчах.

ФК «Шахтар» (Донецьк) - ФК «Олександрія» – 1:0 (0:0)
30 квітня 2017 року (неділя). Початок о 17:00. Харків ОСК «Металіст». 6114 глядачів, + 22 С. Ліга Парі-Матч, 27-й тур.
Арбітр – Козик Ярослав (Мукачеве)
Асистентв), Чос Максим (Київ)
Четвертий арбітр – Абдула Анатолій (Харків)
Спостерігач арбітражу – Шамич Олександр (Київ)
«Шахтар»: Пятов, Срна – к/к, Кучер, Ракіцький, Ісмаїлі, Степаненко, Коваленко (Бланко Лещук 72), Бернард (Дентиньо 63), Марлос, Тайсон, Феррейра (Малишев 89)
Запасні: Шевченко, Бутко, Ордець, Патрік
Головний тренер – Паулу Фонсека
«Олександрія»: Новак, Сімінін (Прийомов 87), Огіря, Мягков, Цуріков, Полярус (Пономар 72), Грицук – к/к, Чеботаєв, Шендрік (Бондаренко 11), Банада, Басов
Запасні: Леванідов, Леонов, Куліш, Чантурішвілі
Головний тренер – Володимир Шаран
Попередження: Я.Ракицький 15, О.Кучер 31, Дентиньо 65, Тайсон 68, Ф.Феррейра 87 – А.Полярус 33, А.Цуріков 38, С.Басов 46, С.Чеботаєв 57, С.Сімінін 69
Гол: 1:0, Феррейра Факундо (81).
Наступну гру "Олександрія" проведе 7 травня в Києві проти діючого чемпіона країни "Динамо".

Євген Савранський

1 коментар:

  1. Я Абрам александр, бизнесмен, который смог возродить свой умирающий лесозаготовительный бизнес с помощью посланного богом кредитора, известного как Бенджамин Ли, консультант по ссуде. проживаю в екатеринбургском екатеринбурге. Хорошо, вы пытаетесь начать бизнес, погасить свой долг, расширить существующий, вам нужны деньги для покупки материалов. Были ли у вас проблемы при попытке получить хорошую кредитную линию, я хочу, чтобы вы знали, что мистер Бенджамин проведет вас до конца. Это подходящее место для вас, чтобы решить все свои финансовые проблемы, потому что я живое свидетельство, и я не могу просто держать это при себе, когда другие ищут способ получить финансовую поддержку ... Я хочу, чтобы вы все связались с этим богом отправил кредитору, используя указанные данные, чтобы стать участником этой прекрасной возможности по электронной почте: 247officedept@gmail.com или whatsapp / text + 1-989-394-3740.

    ВідповістиВидалити