четвер, 20 квітня 2017 р.

НАШИ МЛАДШИЕ БРАТЬЯ!Закарпатські правоохоронці піймали монгольського дипломата на контрабанді

У четвер, 20 квітня, на українсько-угорському кордоні, співробітники Державної прикордонної служби, Служби безпеки України та Державної фіскальної служби затримали мікроавтобус з дипломатичними номерами. Водій автомобіля «Мерседес» намагався провезти через пункт пропуску «Лужанка» велику партію контрабандних цигарок. 
Українські прикордонники відразу помітили знервовану поведінку водія. Запропонували чоловіку вийти з авто на дозволити оглянути транспортний засіб. Той відповів відмовою та заблокувався у салоні машини. Одночасно на іномарку спрацював службовий собака. Бійці Держприкордонслужби були змушені блокувати автомобіль та викликали на пункт пропуску співробітників СБУ й поліцейських.
Разом правоохоронці змусили водія відчинити авто та провели ретельну перевірку транспортного засобу. Виявилося, що автомобілем на білоруських дипломатичних номерах керував громадянин Монголії. Іноземець заявив, що працює в дипломатичному представництві в Австрії. У салоні машини українські силовики виявили велику партію тютюнових виробів. Контрабандний вантаж був замаскований під дипломатичну пошту.  
- Наразі виявлені тютюнові вироби розвантажують, кількість та сума їх оцінки буде повідомлена додатково, - сказали в прес-службі ДПСУ.
Георгій ПРОХОРОВ. 

Немає коментарів:

Дописати коментар