середу, 5 квітня 2017 р.

Путінська вілла у Франції стала об'єктом закордонного розслідування

Путінська вілла у Франції стала об'єктом закордонного розслідування

0
У будинку колишньої пасії Путіна все облаштовано у стилі ар-деко,він оточений парком, а всередині нагадує міні-палац
Тривалий час обурення росіян викликали виноградники, маєтки та шалені статки прем'єра Дмитра Медведєва. Втім, виявилося, що колишня дружина Володимира Путіна перевершила навіть його.
Про це повідомляють місцеві ЗМІ.
За даними Центру дослідження корупції та організованої злочинності (OCCRP), нинішній чоловік  Людмили Путіної-Очеретної, Артур володіє елітним маєтком, приблизна вартість якого коливається у межах 5 мільйонів євро.
Як з'ясувалося згодом, насправді Очеретний не міг похвалитися великими прибутками, але це не завадило його дружині також придбати розкішну віллу на узбережжі Атлантичного океану, загальна площа якої - 450 квадратних метрів.
У будинку колишньої пасії Путіна все облаштовано у стилі ар-деко,він оточений парком, а всередині нагадує міні-палац: там є вітальня, музична кімната, більярдна, їдальня, басейн та просторий вихід на терасу.
Придбав цю віллу її другий чоловік ще чотири роки тому, проте у виписці жодних даних окрім прізвища не вказано. Підтверджує особу власника хіба що проект реконструкцій.
Попередня вартість маєтку за оцінками ріелторів складає близько 7 мільйонів доларів.
Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що співробітники фонду Олексія Навального представили докази фінансових махінацій російського прем'єра.
Автор матеріалу: 
Марина Лонская
Теги: 
Путін, нерухомість, маєток


Немає коментарів:

Дописати коментар