суботу, 6 травня 2017 р.

У Києві пройшов гучний байкерський мотопарад за свободу [фото, відео]

У Києві пройшов гучний байкерський мотопарад за свободу [фото, відео]

17:12
06.05.2017
У Києві пройшов гучний байкерський мотопарад за свободу [фото, відео]

Сьогодні, 6 травня, у Києві відбувся яскравий мотопарад «Різномаїття Свободи», в якому взяли участь представники відомих байкерських клубів України, роз’їжджаючи столицею більш ніж на 400 байках.  
Байкери розпочали свою подорож із Софійської площі, надалі проїхавшись видатними місцями Києва. Учасники наголошують, що цим масштабним заїздом, вони хочуть показати найвищі цінності українського народу - різномаїття та свободу. Адже, «саме байкери, завжди асоціювались у людей з духом свободи та буйства».
- У кожної людини є своя релігія. Кожен у щось вірить. Тож сьогоднішній парад ми присвячуємо саме вірі та духу свободи. Також, ми дуже раді вітати іноземних гостей столиці на нашому великому святі – на Євробаченні 2017, - коментує однин із засновників клубу власників мотоциклів HARLEY-DAVIDSON в Україні Ігор Турцевич.
Пан Ігор розповідає, що сьогодні, байкери не просто так зібрались саме на Софійській площі біля пам'ятника Богдану Хмельницькому. За їх словами, «саме гетьман став першим вільним українським байкером, тільки без сучасного двоколісного залізного коня».
Також, гостем параду став перший заступник КМДА Генадій Пліс, що привітав учасників та урочисто вручив байкерам прапор Свободи та Різномаїття, який встановили на березі Дніпра, поруч з пам'ятником засновникам Києва.
Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця, – підписуйтесь на канал «Вечірнього Києва» у Telegram та Facebook!

Немає коментарів:

Дописати коментар