четвер, 18 травня 2017 р.

Вибачся, і живи спокійно: Усманов записав відеозвернення до Навального

Вибачся, і живи спокійно: Усманов записав відеозвернення до Навального

  667  коментувати
За словами Усманова, викриття Навального для нього
За словами Усманова, викриття Навального для нього "гавкання моськи на слона"
В четвер, 18 травня, російський олігарх і один з головних фігурантів розслідування Фонду боротьби з корупцією про таємну імперію прем'єра РФ Алішер Усманов записав відеозвернення до засновника даної організації Олексія Навального.
У ньому він очікувано звинуватив опозиціонера в брехні, назвавши його "негідником", і заявив, що той нібито має "відповісти" перед ним.

"Льоша, ти, будь ласка, вибачся, припини висмикувати з контексту розрізнені факти, будувати картинку, яку тобі вигідно. Ти б дійсно вибачився, і жив би спокійно... Тобі все одно доведеться відповісти переді мною, Льоша", - порадив Навальному Усманов.

Крім того, він заявив, що викривальні матеріали ФБК для нього "гавкання моськи на слона".
"Твої потуги мене оббрехати - це гавкання моськи на слона. Тьху на тебе, Олексій Навальний", - сказав Усманов.
При цьому ніяких фактів, якіб спростовували результати розслідування ФБК, олігарх у своєму ролику так і не навів, а лише розповів кілька епізодів зі свого минулого.



Нагадаємо, раніше російський опозиційний політик і засновник Фонду боротьби з корупцією Олексій Навальний опублікував розслідування про розкішний спосіб життя глави уряду Росії Дмитра Медведєва і його корупційні схеми.
Після цього в Росії пройшли масштабні акції протесту проти корупції у владі, на які Кремль відреагував традиційними затриманнями.

Так, в одній лише Москві було затримано понад тисячю осіб.

Немає коментарів:

Дописати коментар