пʼятницю, 26 травня 2017 р.

Військовий прокурор Анатолій Матіос отримав завірену копію листа Януковича із зверненням до Путіна ввести війська

Військовий прокурор Анатолій Матіос отримав завірену копію листа Януковича із зверненням до Путіна ввести війська


В ефірі телеканалу «112 Україна військовий прокурор України Анатолій Матіос повідомив, що в Київ було доставлено завірену ООН копію листа, адресованого президенту Росії Володимиру Путіну. В цьому листі зрадник та втікач, а за сумісництвом екс-президент Віктор Янукович просив Путіна ввести війська в Україну.


У зверненні «легітимного» йдеться про події на Майдані та “незаконне захоплення влади у Києві, хаос та масовий безлад по всій країні, про політичні переслідування, терор та насилля під впливом західних країн, про небезпеку громадян”, не дивлячись на той факт, що сам Янукович безпосередньо давав накази про розстріли. Особливу увагу найголовніший біженець країни попросив звернути на схід та Крим.

"Введите войска!" Украина получила копию письма Януковича к Путину

107.2тобновлено 25 мая в 08:07 Читати українською
Украинская сторона в Вашингтоне получила заверенную ООН копию письма беглого экс-президента Виктора Януковича главе России Владимиру Путину.
Об этом рассказал военный прокурор Анатолий Матиос в эфире "112 Украина".
Так, речь идет о письме с просьбой о введении российских войск на территорию Украины.
По словам Матиоса, эти документальные доказательства получены "надлежащим образом".
Он также сообщил, что копия письма будет предоставлена суду для включения его в материалы уголовного производства против Януковича.
Ранее издание Цензор.нет публиковало сканы указанных документов:
Как сообщал "Обозреватель", ранее в Едином государственном реестре судебных решений на нашлось решения суда о конфискации 1,5 миллиардов долларов окружения экс-президента Украины Виктора Януковича.

Далі екс-президент просить Путіна застосувати Збройні сили РФ у зв'язку із ситуацією, яка склалась. Напевно, саме з цієї причини російські бойовики і досі «відновлюють мир, законність та правопорядок» на території України, про які так наполегливо просив зрадник Янукович у «старшого брата».

По материалам: azov.press

Немає коментарів:

Дописати коментар