пʼятницю, 14 квітня 2017 р.

Під Горлівкою знищили командира бойовиків

Під Горлівкою знищили командира бойовиків
Принаймні двоє бойовиків загинули 13 квітня на підступах до Горлівки.

Як написав на своїй сторінці у мережі колишній так званий «секретар радбезу ДНР» і очільник банди «Восток» Олександр Ходаковський, бойовики зазнають значних втрат через те, що в їх позицію влучили снаряди і укріплення позицій завалились.

За даними Ходаковського, під завалами було близько десятка окупантів, двоє з яких до кінця доби 13 квітня були мертвими.

«Накрили більше години тому позицію на закруті доріг на Горлівку і Костянтинівку. Під завалами опинилося близько десятка людей, пробитися до яких не можемо – криють безперервно. Двоє вже двохсоті», – зіронізував бойовик близько опівночі.

«У вівторок тільки поховали комвзводу, загиблого на цій же позиції, призначили виконуючим обов’язки хлопця, який зі мною з найперших днів – і його вже сьогодні не стало там же», – додав у коментарях до повідомлення Ходаковський.

Натомість дописувач-сепаратист Andrey Donetsky у коментарях поцікавився в Ходаковського, чи це «Відповідь за аналогічне з нашої сторони вчора-позавчора?»

Годину тому Ходаковський повідомив останні подробиці: «Поранених витягли, двохсоті ще під завалами. А так, в принципі, війни немає – все чинно-благородно». Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/04/15/pid_gorlivkoyu_znyshchyly_komandyra_boyovykiv_1080623

Немає коментарів:

Дописати коментар