суботу, 8 квітня 2017 р.

И ТАК ВСЕ!РОСІЯ ПРОПОНУЄ "КУПИТИ" В'ЇЗДА САМОЙЛОВОЇ ЗА МІЛЬЙОН

РОСІЯ ПРОПОНУЄ "КУПИТИ" В'ЇЗДА САМОЙЛОВОЇ ЗА МІЛЬЙОН

"Burger King Росія" відправив запит до Адміністрації Президента України на ім'я Петра Порошенка з проханням тимчасово дозволити в'їзд в Україну російській співачці Юлії Самойлової на час проведення "Євробачення-2017", повідомляє Sostav.ru.

Якщо українська влада погодиться, мережа ресторанів пообіцяла перерахувати в український бюджет 1 млрд рублів (більше $17,5 млн) у рамках благодійної програми компанії з фондом "Лінія життя".

"Шановний Петре Олексійовичу! Просимо вас дозволити в'їзд Юлії Самойлової для участі в пісенному конкурсі "Євробачення". В якості компенсації готові перерахувати 1 млрд руб. до бюджету України", – йдеться в листі.

12 березня в Росії завершився національний відбір виконавців і композицій для участі в музичному конкурсі "Євробачення 2017", який відбудеться в Києві. За його підсумками РФ повинна була представляти Самойлова з піснею Flame Is Burning. Влітку 2015 року Самойлова виступала в окупованому Криму. 22 березня Служба безпеки України повідомила, що прийняла рішення про заборону в'їзду в країну Самойлової.

Немає коментарів:

Дописати коментар