четвер, 6 квітня 2017 р.

МАМЧУР: КРИМ ПОВЕРНЕМО. А КРИМСЬКІ КОЛАБОРАНТИ, ЯКЩО НЕ ВТЕЧУТЬ, МАЮТЬ БУТИ ПОКАРАНИМИ

Військовий льотчик, а нині – народний депутат Юлій Мамчур. Кадри "психологічної атаки без зброї" на чолі з полковником Мамчуром показали світові медіа. "Особовий склад бригади тактичної авіації в Бельбеку вірний народу України й військовій присязі, зі зброєю в руках готовий до захисту територіальної цілісності України", – заявив 3 березня 2014 року полковник Мамчур. Був у російському полоні, але присязі не зрадив.
А от чому стільки зрадників виявилося у Криму, чому парламент воюючої країни працює, як мокре горить, чи існує шанс повернути анексований півострів і що робити з місцевим населенням та новими завезеними кримськими бурятами, поговорили сьогодні.

Довідка. Під час захоплення Криму російськими військами, 3 березня 2014 року глава медіа-центру Міноборони в Криму Владислав Селезньов навів слова Мамчура: "Особовий склад бригади тактичної авіації в Бельбеку вірний народу України й Військовій присязі, зі зброєю в руках готовий до захисту територіальної цілісності України".
4 березня українські військові провели "психологічну атаку" – без зброї, під бойовим стягом Севастопольської бригади тактичної авіації та прапором України, співаючи гімн, вони рушили в бік озброєних вояків, що блокували прохід до військової частини, при цьому "невідомі формування" (ЗС РФ) стріляли біля ніг українських льотчиків та у повітря. В результаті переговорів протягом дня частину вдалося частково перебрати під український контроль.

Немає коментарів:

Дописати коментар