середу, 5 квітня 2017 р.

В Україні розробили особливу радіолокаційну станцію МР-18

В Україні розробили особливу радіолокаційну станцію МР-18

Радіолокаційна станція МР-18. Фото: Ukrainian Military Pages
В Україні створили нову радіолокаційну станцію, яка зможе виявляти і супроводжувати повітряні літаки-«невидимки». Розробили МР-18 у запорізькому державному підприємстві науково-виробничий комплекс «Іскра».Радіолокаційна станція МР-18. Фото: Ukrainian Military Pages
Про це повідомляє «ЛІГА.нет» з посиланням на канал IskraZpUa mail.

Як повідомляється, на відео показана конструкція радіолокаційної станції, процес її переходу у бойовий стан, а також вимоги та можливості.




Станцію призначено для захисту певних об’єктів, державного повітряного простору, а обслуговувати її за одну зміну можуть 3 людини. За словами директора підприємства «Іскра» В’ячеслава Траіліна, МР-18 цілком може конкурувати з іноземними аналогами.

Радіолокаційну станцію створили на основі вантажного автомобіля із підвищеною здатністю проїзду. У бойовий стан МР-18 переходить за 5 хвилин, навпаки – близько 3 хвилин.




Додамо, наразі компанія зробила лише експериментальний зразок МР-18. До літа цього року «Іскра» має на меті вдосконалити проект та ввести радіолокаційну станцію на українське озброєння.


Українавинахідрадіолокаційна станція
* Якщо Ви знайшли помилку в тексті новини, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
 Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/04/05/v_ukraini_rozrobyly_osoblyvu_radiolokatsiynu_stantsiyu_mr18_1074235

Немає коментарів:

Дописати коментар