суботу, 13 травня 2017 р.

Західні експерти висловили захоплення українськими модернізованими танками (ВІДЕО)

Західні експерти висловили захоплення українськими модернізованими танками (ВІДЕО)

Західні експерти висловили захоплення українськими модернізованими танками (ВІДЕО)Головнокомандувач Сухопутних військ Збройних сил США в Європі Бен Ходжес заявив, що західних експертів дуже зацікавила бойова техніка, на якій змагались українські військовослужбовці на змаганнях Europe Tank Challenge 2017.

Мова йде про модернізований основний бойовий танк Т-64БВ, котрий складає основу українських танкових військ і продемонстрував свою надійність і захищеність в ході бойових дій на Донбасі.

Ходжес відзначив, що український танк легший і маневреніший за його західні аналоги: танки «Абрамс», «Леопард» чи «Леклерк». З іншого боку, українські військові зацікавили західних колег саме досвідом ведення бойових дій і протистояння сучасним російським танкам на Донбасі. За українськими військовими, зауважив Ходжес, було цікаво спостерігати і військовослужбовцям західних країн є чому повчитись в українців.

Читати також: У Литві почалися навчання з американськими танками

За підсумками змагань, українці посіли п’яте місце, продемонструвавши третій кращий результат в стрільбі штатним снарядом з танка.

Немає коментарів:

Дописати коментар