середу, 10 травня 2017 р.

Покоління НКВС породило расу нелюдів, яку мусимо тримати у рамках

Покоління НКВС породило расу нелюдів, яку мусимо тримати у рамках, – Середа
Окупація України не завершилась із закінченням Другої світової війни – перехідний етап триває досі. І тут велику роль відіграє виховання, адже покоління «совдепів» може породити лише собі подібних. Більшість нинішніх ветеранів – залишки сталінського НКВС. Вони породили нову расу нелюдів, яку потрібно тримати в рамках і направляти лише у вигідне нам русло.

Таку думку під час хард-ток-шоу «DROZDOV» (щовівторка о 22:40 на телеканалі ZIK) висловив музикант, лідер гурту «Кому Вниз» Андрій Середа.

Окупація України не закінчилась із відступом німецьких військ – вона триває досі. Навіть зараз керівники нашої держави більше схожі на тимчасову владу, ніж на господарів на своїй землі. Ми бачимо лише безкінечний перехідний етап, якому характерне намагання бути ніякими та поєднувати непоєднуване.

«Наприклад, з правої сторони бачимо проспект Степана Бандери, а з лівої – генерала Ватутіна. І тут не треба списувати на покоління, адже покоління «совдепів» зможе народити таких самих недолугих «совдепчиків». Ця генерація недорозвинутих буде тільки примножуватись», – переконаний Середа.

Звичайно, шлях до змін – досить нелегкий, адже для України війна не закінчилась у 1945 році. Вона триває досі у збройних та ідеологічних проявах.

«На військові дії, які відбуваються в Україні, потрібно дивитись не зі боку трагізму, а й як на пришвидшений шлях можливості щось переробити чи усвідомити. У таких умовах вмотивовані та виховані люди стають більш міцнішими, а тупі – лише тупіють. Тож дуже велику роль у цьому процесі відіграє і саме батьківське виховання», – наголосив музикант.

Адже, на його думку, більшість нинішніх ветеранів Другої світової війни  – залишки НКВС та керівних складів, які ніколи не були на війні. Вони здатні виховати лише собі подібних.

«Це якраз ті створіння, які вбивали і породили нову расу нелюдів, які потім все ж скажуть своє слово, якщо їх не тримати у рамках. Тож ми, як більш розумні, повинні керувати цією силою і направлятиїї, куди нам вигідно», – зазначив Андрій Середа.


DROZDOVАндрій Середа
* Якщо Ви знайшли помилку в тексті новини, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
 Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/05/10/pokolinnya_nkvs_porodylo_rasu_nelyudiv_yaku_musymo_trymaty_u_ramkah__sereda_1093297

Немає коментарів:

Дописати коментар