пʼятницю, 5 травня 2017 р.

Навальний показав, як "оскотинюється" Росія: відео

Навальний показав, як "оскотинюється" Росія: відео

0
Причиною дій поліції Навальний назвав страх
У Росії продовжується тиск на всіх, хто хоч якось підтримує  опозиціонера  Олексія Навального. Мало того, що його ім’я намагаються зайвий раз не вживати небожителі владного олімпу, так навіть пересічним громадянам не дозволяють хоч якось демонструвати лояльність до цього політика.
Так, недавно у московському метро  прихильника Навального, на сумці якого була наліпка з прізвищем головного російського борця з корупцією, поліція змусила зірвати її, мотивуючи наказ тим, що це – "незаконна агітація". Відповідне відео з'явилося на сайті опозиціонера.


У штабі Навального неабияк обурилися з цього приводу.
"Я навіть не буду тут писати: а на футболку з Путіним теж треба дозвіл? Скажу тільки, що ми з вами спостерігаємо чергове скотиняче переродження державної машини, яка обслуговує владу злодіїв. І причина цього переродження – страх", – написав політик на своєму сайті.
Він закликав прихильників приходити у штаби, записуватися волонтерами, замовляти наліпки і вішати їх усюди, куди тільки можна.
"Відстоюйте своє право носити ті наклейки на сумці, що вважаєте за потрібне. Це значна частина того, що називається "бути людиною", – заявив опонент Путіна і закликав прийти на мітинг 12 червня.
Як писав інформаційний портал "Знай.ua", опозиціонер, якому недавно серйозно пошкодили око, линувши в обличчя зеленку з невідомим 

Немає коментарів:

Дописати коментар