вівторок, 27 грудня 2016 р.

Українські морпіхи підбили ворожу БМП, яка обстрілювала їхні позиції (Відео)

Українські морпіхи підбили ворожу БМП, яка обстрілювала їхні позиції (Відео)


Минула доба на Маріупольському напрямку пройшла під звуки ворожих танків, БМП, мінометів та артилерії. Російські окупаційні підрозділи ігнорують перемир’я на цій ділянці фронту.
До передових позицій українських морпіхів поблизу Широкиного шлях короткий, але небезпечний: дорога, якою рухаються військові автівки, добре проглядається з окупованої Саханки, де зосереджена артилерія бойовиків. Ворог не соромиться навіть попри оголошене перемир’я, йдеться в сюжеті 5 Каналу.
«На нашій ділянці «режим тиші» протримався не більше доби. Сьогодні ж по нас працювали 120- та 82-мм міномети, активні також ворожі снайпери», — каже військовослужбовець ВМС ЗСУ «Факел».

Під час перебування журналістів на позиції — камера фіксує, як ворог відкриває вогонь з кулеметів. Армійці ж переконують, що випадкових обстрілів тут не буває. А от БМП та три танки, які пересуваються вздовж позицій бойовиків, українські морпіхи бачать неозброєним оком. Іноді можна розгледіти навіть обличчя ворогів.
Морпіхи кажуть, що ворожі танки тричі протягом минулих двох днів відкривали вогонь по позиціях поблизу Широкиного. БМП докшуляла значно активніше, тож її довелося вгамувати.
«Ми її ліквідували. Бачили в біноклі, та й без бінокля, як її відтягували (бойовики). Тобто, мінус одна їхня машина – це вже добре. Одну машину ми їм відпрацювали, зробили таким чином собі подарунок на Новий рік», — розповідає боєць ВМС ЗСУ В’ячеслав.

Немає коментарів:

Дописати коментар