вівторок, 27 грудня 2016 р.

Цього року до ЗСУ повернули 15 тисяч одиниць відремонтованої техніки

Цього року до ЗСУ повернули 15 тисяч одиниць відремонтованої технікиУкраїнська військова техніка. Фото: Струмковський Володимир/УНІАН

Українська військова техніка. Фото: Струмковський Володимир/УНІАН
Збройні сили України отримали близько 15 тисяч одиниць відремонтованого озброєння та військової техніки (ОВТ) за поточний рік.

Про це повідомив речник Міноборони України полковник Дмитро Гуцуляк під час брифінгу у вівторок, 27 грудня, передає Укрінформ.

«За цей рік силами ремонтно-відновлювальних підрозділів Збройних Сил України та підприємств оборонно-промислового комплексу було повернуто до строю близько 15 тис. одиниць ОВТ», – сказав Гуцуляк.

Він додав, що Збройні сили України отримали боєприпаси та нові модернізовані зразки озброєння та військової техніки.

«Також Збройні сили України отримали близько 100 тис. одиниць боєприпасів та понад 1300 одиниць нових і модернізованих основних зразків ОВТ», – додав Гуцуляк.

Він зазначив, що Міністерство оборони України отримало 858 одиниць основного озброєння від державних підприємств за минулий тиждень.

«За минулий тиждень державні підприємства передали Міністерству оборони України 858 одиниць основного озброєння, у тому числі, модернізовані бронетранспортери, нові вантажні автомобілі, тепловізійні прилади та снайперські гвинтівки, комплекси криптографічного захисту», – зазначив Гуцуляк. Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2016/12/27/tsogo_roku_do_zsu_povernuly_15_tysyach_odynyts_vidremontovanoi_tehniky_1016299

Немає коментарів:

Дописати коментар