пʼятницю, 23 грудня 2016 р.

ГЕРОИ УКРАИНЫ.У Вінниці попрощалися з бійцем АТО Дмитром Неумивакиним

У Вінниці попрощалися з бійцем АТО Дмитром Неумивакиним

У Вінниці попрощалися з бійцем АТО Дмитром Неумивакиним
ВІННИЦЯ. 23 грудня. УНН-Центр. Сьогодні у Вінниці попрощалися із 39-річним бійцем АТО - сержантом Дмитром Неумивакиним, передає кореспондент УНН-Центр.
Віддати шану бійцю прийшли рідні, друзі, громадськість, військові побратими, представники військкомату та місцевої влади.
"Виїздили з ним на передову. Як група підтримки він швидко відремонтував усе, що треба, адже був досить досвідченим. Він був надійний, з ним було безпечно і комфортно виконувати завдання. До того ж, він беріг молодих хлопців, завжди тримав позаду себе, прикрива їх", - розповів побратим Д.Неумивакина Віктор Присяжнюк.
Додамо, що особу загиблого ідентифікували за допомогою ДНК-експертизи у Дніпровському морзі. Поховають воїна на Алеї Слави міського кладовища.
Також додамо, що 23 грудня оголошено у Вінниці Днем жалоби.


Довідка УНН-Центр: Д.Неумивакин переїхав до Вінниці з Росії, коли був учнем 10-го класу. Закінчив вінницьку міську шосту школу. З початком війни на Сході записався у добровольці ще до початку мобілізації. В 2014 році Дмитра Неумивакина призвали на службу Вінницьким військкоматом. Після демобілізації в серпні 2015 року він підписав контракт на військову службу. Молодший сержант проходив службу у 53-тій окремій механізованій бригаді. А 27 вересня цього року вийшов на бойове завдання в районі Зайцевого і не повернувся. На думку побратимів, він потрапив до полону. 

Немає коментарів:

Дописати коментар