пʼятницю, 3 лютого 2017 р.

Росія пригрозила усунути ватажків "ДНР" у разі втрати Ясинуватського плацдарму - ГУР

Росія пригрозила усунути ватажків "ДНР" у разі втрати Ясинуватського плацдарму - ГУР

4 февраля 2017 г. в 08:00
Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, що російські куратори погрозами змушують ватажків терористичної організації "ДНР" до активізації бойових дій.
За даними української військової розвідки, вранці у п’ятницю, 3 лютого, в окупованому Харцизьку відбулася нарада за участю ватажка терористів "ДНР" Олександра Захарченка, російських військових кураторів, а також представників Міністерства оборони РФ та Генштабу збройних сил РФ.
"Представник РФ в ультимативній формі попередив керівництво т.зв. “ДНР”, що у разі втрати контролю над Ясинуватським плацдармом вони будуть зміщені зі своїх посад", - говориться у повідомлені ГУР, опублікованому в Facebook.
Окрім того, за даними ГУР, у зв’язку з неукомплектованістю російсько-окупаційних військ (становить не більше 50%) ватажок "ДНР" Захарченко відправив на лінію фронту особисту охорону.
Нагадаємо, що загострення в Авдіївці Донецької області триває з 29 січня. Протягом перших двох з половиною діб противник здійснив десять спроб штурму позицій українських військових. Російські гібридні війська застосували всі види артилерії калібру 152 - і 122-мм, реактивні системи залпового вогню Град, міномети 120 - і 82-мм, заборонені Мінськими угодами.+

Немає коментарів:

Дописати коментар