четвер, 16 березня 2017 р.

КОБЕЛЯЦЬКИЙ КРАЙ ПОПРОЩАВСЯ ІЗ 20-РІЧНИМ ЗЕМЛЯКОМ, ЯКИЙ ЗАГИНУВ В АТО (ВІДЕО)

КОБЕЛЯЦЬКИЙ КРАЙ ПОПРОЩАВСЯ ІЗ 20-РІЧНИМ ЗЕМЛЯКОМ, ЯКИЙ ЗАГИНУВ В АТО (ВІДЕО)

У Кобеляцькому районі попрощалися із загиблим двадцятирічним воїном. Антон Дзерин захищав кордони України з 2015-го року. Спочатку як доброволець, потім пішов на службу за контрактом. На прощанні із бійцем були і наші колеги з тижневика «Ехо».
Антон Дзерин мав позивний «Пікассо». Він любив малювати та захоплювався вуличним спортом, тобто Street Workout (стріт воркаутом). Освоїв професію автомеханіка і водія. У зону проведення АТО пішов добровольцем у складі батальйону «Айдар». Продовжив службу за контрактом. Старший солдат був навідником-оператором бойової машини піхоти у першій штурмовій роті 24 батальйону «Айдар». 
Сергій Жмурко, речник АТО: На Маріупольському напрямку в результаті бойового зіткнення з ворожою диверсійно-розвідувальною групою загинуло двоє українських захисників.
Серед них – Антон Дзерин. Провести в останню путь військовослужбовця прийшли місцеві жителі, волонтери, учасники АТО з Кобеляччини, очільники району. Антон був неодружений, у нього залишилася мама та дідусь з бабусею. Поховали бійця у Свічкаревому поруч із могилою батька. Труну із загиблим Антоном Дзериним несли через усе село.
Нагадаємо, двадцятирічний Антон Дзерин загинув одинадцятого березня поблизу села Березове Мар’їнського району, що на Донеччині. Разом із ним у бою поліг виконуючий обов’язки командира взводу Сергій Голубєв. Старший сержант із позивним «Голуб» був із Рівного. Ірина Соляник. Команда тижневика «Ехо» для "ПТН".

Немає коментарів:

Дописати коментар