четвер, 30 березня 2017 р.

Третина “ополченців” мають кримінальне минуле, – екс-ватажок терористів

Третина “ополченців” мають кримінальне минуле, – екс-ватажок терористів

Польовий командир бойовиків ДНР Олександр Ходаковський зізнався, що близько 30% складу “народного ополчення” становили люди з кримінальним минулим.
“Хто туди йшов. 30% людей, що сиділи, кримінальників, які в принципі не носять в собі такого свідомості, як штатні військовослужбовці”, – заявив Ходаковський, пояснюючи, чому його соратники садили один одного у підвали.
Крім того, ватажок підтвердив, що сепаратисти набирали в свої ряди в’язнів виправних колоній, яких потім відпускали на волю в знак подяки за службу.
“Є позитивні прецеденти коли судова система виносить рішення про зняття судимості з тих людей, які спокутували кров’ю свої злочини і не відбули до кінця термін, пішовши в ополчення. Такі прецеденти є, – розповів Ходаковський”, – заявив він.
Нагадаємо, вчора на окупованій території Луганщини, учасник бандформування намагався вбити місцевого мешканця, щоб заволодіти його мотоциклом. А двадцять п’ятого березня невідомі особи у камуфляжній формі розстріляли працівниць Чорнухінської птахофабрики на окупованих територіях Луганщини.

Немає коментарів:

Дописати коментар