понеділок, 6 березня 2017 р.

ВНИМАНИЕ,ДЕБИЛЫ!Азаров викрив підступний план Польщі окупувати Україну (ВІДЕО)

Азаров викрив підступний план Польщі окупувати Україну (ВІДЕО)

Колишній прем’єр-міністр України Ніколай Азаров заявив, що Польща зацікавлена в ослабленні України й приєднанні західних територій.
Про це він сказав у ефірі московської телепередачі “Прогнозьі”.
“Досить потужні геополітичні гравці зацікавлені в тому, щоб Україна максимально ослабла. Перш за все, наш сусід – Польща. Завдання – створити хаос і анархію в країні, ще краще – розв’язати громадянську війну, повномасштабну, на всій території України, і, так би мовити, відібрати в України всі ті західні території, які свого часу їй належали”, – сказав Азаров (переклад наш – ред.).
Після цих слів ведучій здалося, що Ніколай Яновіч нагнав мало мраку, тож вона підштовхнула його до думки, що всі інші території України (не західні) Польща візьме під свій контроль, на що Ніколай Яновіч слухняно відповів: “Під протекторат, безумовно”.
Очевидно, Ніколай Янович добре засвоїв російське правило міжнародних відносин: “Завжди звинувачуй інших у тому, що робиш сам”. Приєднувати до себе українські території поки що прагне лише стара-нова батьківщина геополітика Азарова.
Як раніше повідомляв “Український простір“, посилення угруповання своїх військ на західному кордоні Росія називає “симетричною відповіддю” на розширення контингенту НАТО.
Євген Шкодун

Немає коментарів:

Дописати коментар