вівторок, 14 березня 2017 р.

Тесть Насірова виграв тендерів на понад три мільярди гривень

Тесть Насірова виграв тендерів на понад три мільярди гривень


Корпорація Олександра Глімбовського, тестя відстороненого голови Державної фіскальної служби 38-річного Романа Насірова, виграла державні тендери на 3,39 млрд грн. Це відбувалося протягом останніх семи років.
Такі дані оприлюднені у "Віснику державних закупівель" і системі "Прозорро".
Глімбовському належать корпорації "Альтіс-холдинг" і "Альтіс-спецбуд". Позаторік вони отримали підряд вартістю 389,98 млн грн. Кошти призначалися на будівництво корпусу лікарні "Охмат­дит". Група "Альтіс" його не виконала. Освоїла роботи лише на 10 млн грн.
Підприємства тестя Насірова брали участь у спорудженні Львівського ­аеропорту під час підготовки до Євро-2012. Тоді отримали 1,19 млрд грн. Також 450 млн грн — на розвиток терміналів аеропорту "Бориспіль" і будівництво залу для віп-клієнтів Державного управління справами.
Від Київводоканалу корпорація отримала 52,92 млн грн. Ще 890 млн грн — на зведення транспортних розв'язок на столичній Поштовій площі.
Романа Насірова затримали у "газовій справі" народного депутата Олександра Онищенка. Він перебуває у Лук'янівського слідчому ізоляторі столиці.
Насіров за президентства Януковича працював у державній корпорації з експорту зерна. Потім — в інвестиційній компанії. 2014-го пройшов до Верховної Ради за списком "Блоку Петра Порошенка". У травні позаторік очолив Державну фіскальну службу.
Володіє двома квартирами у ­Лондоні. Задекларував готівкою понад $1 млн 450 тис. євро і 4,5 млн грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар