неділю, 15 жовтня 2017 р.

На кого працює російська мафія: стали відомі приголомшливі подробиці (відео)

Росії мафіозні елементи повністю інкорпоровані державною системою і служать інтересам правлячої верхівки. Таку заяву зробив відомий російський адвокат Марк Фейгін. 
Про це повідомляє “Народна правда” з посиланням на “Обозреватель“.
“Зараз тип російської держави такий, що в ньому кримінальна складова не самостійна. У нинішній авторитарній системі мафія або бореться з державою, або є його частиною. Ось в російській системі, де громадянське суспільство відсутнє, мафія не протистоїть державі, а є його частиною. В цьому особливість саме російської авторитарної системи”, – підкреслив Фейгін.
З його слів, ці кримінальні елементи знаходяться під жорстким управлінням влади.
“Мафія не діє самостійно, у них є куратори, їх контролюють, їм кажуть, що можна, а що не можна. Я допускаю, що Тюрін (замовник вбивства в Києві екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова. – Ред.) є частиною цієї великої системи відносин”, – зазначив адвокат.

Раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін демонструє втрату адекватності в управлінні. В свою чергу це викликає паніку в політичній та діловій верхівці РФ.
Нагадаємо, на думку російського опозиційного політика Іллі Пономарьова, президент РФ Путін втратить владу з двох причин – або через проблеми зі здоров’ям, або його скине його ж оточення.
Нагадаємо також, посол ЄС в Росії Вігаудас Ушацкас розповів про вкрай неприємну бесіду з президентом Путіним про зовнішньополітичні проблеми.
 Підписуйся на Народна Правда в Facebook. Дізнавайтесь першими про останні новини.

Немає коментарів:

Дописати коментар