пʼятницю, 27 жовтня 2017 р.

РФ ПРИЗУПИНИЛА ВИДОБУТОК НАФТИ У ЧОРНОМУ МОРІ ЧЕРЕЗ САНКЦІЇ Більше читайте тут: https://tsn.ua/svit/rf-prizupinila-vidobutok-nafti-u-chornomu-mori-cherez-sankciyi-1024395.html

На ринку немає необхідного устаткування для проведення робіт.

Федеральне агентство РФ  з надрокористування задовольнили клопотання "Роснафти" про припиненя дії ліцензії на розвідку та видобуток нафти на ділянці у східній частині акваторії Чорного моря.

Проект визнали економічно неефективним в умовах "негативної макроекономічної кон'юнктури" і

ФСБ, "Калашников" і виробник "Буків": з'явився список російських "претендентів" на санкції США
дію обмежувальних заходів проти РФ.

Читайте також:

Порошенко відповів на пропозицію продати Крим за російську нафту словами Черчилля
 Порошенко відповів на пропозицію продати Крим за російську нафту словами Черчилля

"До того ж на ринку нафтосервісних послуг відсутні бурові суда й бурове устаткування, що відповідають вимогам, які висуває компанія для реалізації проекту з будівництва свердловини на Южно Чорноморському ліцензійній ділянці", - наводить ТАСС цитату неназваного представника "Роснафти".

Джерело агенції в Мінприроди РФ також підтвердило, що ліцензія на Південно-Чорноморську ділянку припинена строком на п'ять років.

Раніше повідомлялося, що

Російські окупанти Криму крадуть газ з материкового шельфу України в Чорному морі
російські окупанти крадуть газ з материкового шельфу України в Чорному морі. Усі факти викрадання газу та незаконного буріння зібрали та вчергове передали у прокуратуру. Далі до міжнародного арбітражу, щоб через суд повернути викрадені вежі. Більше читайте тут: https://tsn.ua/svit/rf-prizupinila-vidobutok-nafti-u-chornomu-mori-cherez-sankciyi-1024395.html

Немає коментарів:

Дописати коментар