суботу, 28 жовтня 2017 р.

Убили? Стало відомо, як у катівнях «ДНР» знищили російського пропагандиста Романа Манекіна

Убили? Стало відомо, як у катівнях «ДНР» знищили російського пропагандиста Романа Манекіна


Роман Манекін
Роман Манекін
Через добу після того, як представниці МЗС РФ Марії Захаровій поскаржилися на незавидну долю росіянина Романа Манекіна в катівнях «ДНР», з’явилася інформація про його вбивство.
Терористи зробили це з особливою жорстокістю. Про це повідомив сепаратист Аслан Гулієв, передає «Діалог.UA«.

Той стверджує, посилаючись на екс-співробітника «поліції» терористичної «ДНР», що вбивство сталося в минулий вівторок, 24 жовтня.
Тіло Манекіна зі страшними слідами від катувань виявили на березі Кальміуського водосховища. Є підозри, що вбивство сталося там же. Смерть, за повідомленнями, наступила в результаті пострілу в голову. Тіло було виявлено в той же день ввечері. Зараз труп знаходиться в морзі лікарні ім. Калина. Його хочуть спішно кремувати.

ф1ф2

Відзначимо, що Манекін був викрадений з квартири в Донецьку ще в кінці вересня цього року силовиками «народної республіки». Його тримали в донецькому СІЗО кілька місяців, де по-звірячому катували.
Періодично спливала інформація про страшний стан любителя «руского міра». Ходили різні чутки, чому Манекін в результаті опинився в такій незавидній ситуації. Очевидно, що він «перейшов дорогу» головному терористові «ДНР» Олександру Захарченко, мав на нього якийсь компромат. Була інформація, що Манекін знав про справжніх убивць терориста «Мотороли».

Як би там не було, перед викраденням у Манекіна раптово «відкрилися очі» на «рускій мір». Він відверто писав про страхітливу ситуацію з економікою Донбасу, розграбування колись прибуткових підприємств, знищення краю.

Немає коментарів:

Дописати коментар