четвер, 26 жовтня 2017 р.

Як зараз виглядає могила ліквідованого в «ДНР» бойовика «Мотороли» (Фото)

Як зараз виглядає могила ліквідованого в «ДНР» бойовика «Мотороли» (Фото)


Могила "Мотороли" на собачому цвинтарі під Донецьком в березні цього року
Могила «Мотороли» на собачому цвинтарі під Донецьком в березні цього року
16 жовтня минув рік, як одіозного бойовика «ДНР» ліквідували свої в окупованому Донецьку. Тепер на його могилі навіть хреста нема. Такий «меморіал» окупантів і відкрив так званий «глава ДНР» Олександр Захарченко.
Похований «Моторола», як і його ліквідований через півроку друг-бойовик «Гіві», під окупованим «ДНР» Донецьком. Однак не на території цвинтаря «Донецьке море», а навпроти через дорогу — де до «Мотороли» був смітник і де мешканці Донецька несанкціоновано закопували своїх померлих домашніх улюбленців.

У день похорону на могилі громадянина РФ Арсенія Павлова, відомого бойовикам як «Моторола», встановили хрест. Через рік хреста на могилі вже нема.
Моторола пам верт на могилі
Сепаратисти, які спорудили на місці собачого цвинтаря «алею героїв», очевидно, вирішили, що терористу-вбивці «Моторолі», як і терористу «Гіві» (Михайла Толстих), хрест на могилі не допоможе. Відтак на нових гранітних пам’ятниках на могилах цих «героїв ДНР» хрестів нема. Хрест наче є, та він схований за гранітною плитою, з-за якої визирає лише частина його елементів, так що на хрест спереду могили це зовсім не схоже.
ф7
А пам’ятники в «Мотороли» і «Гіві» однакові, тільки імена і портрети різні — оптом «пам’ять» про бойовиків сепаратистам обійшлась, очевидно, дешевше. Примітно, що на могилах похованих поряд менш одіозних бойовиків «ДНР» хрести є.
ф8ф9
Також звертає на себе увагу й те, що на пам’ятнику собі на своїй могилі «Моторола»-Павлов на себе не схожий.

ф4
Цю «алею героїв» 16 жовтня відкрив «глава ДНР».
Як видно на фото з сепаратистських ресурсів, Захарченко і досі боїться повторити долю «Мотороли» та «Гіві» — навіть на могили бойовиків прийшов із потужною охороною, що видивлялась «укроДРГ» і спереду, і ззаду. Також помітно, що Захарченко і при охороні нервує — вочевидь, дуже боїться, що і йому скоро можуть замовити таку ж «стелу» без хреста на собачому цвинтарі.
ф1ф2ф3

У коментарях в мережі українські патріоти пишуть, що після того, як знесли тисячі пам’ятників Леніну, могили таких окупантів як «Моторлоа» і «Гіві» після звільнення Донбасу знести буде нескладно.
ф11ф12ф13ф14


Немає коментарів:

Дописати коментар