четвер, 19 жовтня 2017 р.

Безодня проклять і небачена хвиля скорботи: реакція українців на ДТП у Харкові

Безодня проклять і небачена хвиля скорботи: реакція українців на ДТП у Харкові

0
688
Українці шоковані страшним смертельним ДТП, яке сталося в Харкові за участю 20-річної Олени Зайцевої
Користувачі соцмереж вкрай обурені жахливою подією, багато хто навіть вважає прийнятним в даній ситуації самосуд.
«Палити треба машини мажорам. Палити по всьому Харкову »,« Який нахер палити, треба їх вирізати сім’ями, всіх до двоюрідних. Тому що це свавілля вічний. Там кругова порука, своїх відмазують. Треба як в Пакистані або в Індії, відразу на місці ху**рити без суду і слідства, два тверезих свідка сторонніх є, відразу ж кінчати, не давати справі хід, під мусарской контроль», «От якщо почнеш палити, тебе відразу знайдуть. І посадять років так на 25. Тут вони відразу почнуть працювати. Це ж покидьки все для себе коханих. Ми вже в феодальному суспільстві живемо»,  “Ну чому її не забили, цю ебанную тварюка. Вона позбавили життя 5 людей», «Розірвати потрібно було прямо на місці», – пишуть в інтернеті.
При цьому багато хто побоюється, що дівчині вдасться піти від відповідальності, навіть якщо її вину в смерті 6 осіб буде доведено.
«Нормально, давайте далі дозволяти мажорчики робити, що вони хочуть. І папачкам купувати малолітнім повій права і машини, причому за наші ж гроші, які вони нам чи не доплатили, або вкрали тим чи іншим способом. Чи не че вони якщо і сяде то на пару років. Потім замнуть і гулятиме собі спокійно, може ще кого зіб’є на новому лексусі від ебарь або папани», «Та, навіть якщо протягом п’яти років винна – по-любому папаня є або спонсор, які відмажуть», «повія не чого не буде. Максимум це вона була пасажиркою за кермом був п’яний друг, сяде, років через 5 вийде і і його буде чекати винагороду $$$$$$. А повія вже через тиждень буде знову літати на новій тачці», «питання лише в тому коли відпустять, дочка або дружина чинуші у нас такі в тюрмах не сидять», – пишуть в мережі.
Також українці масово висловлюють співчуття сім’ям загиблих в страшному ДТП.

Нагадаємо, в середу, 18 жовтня, ввечері близько 20:45 у Харкові  на вулиці Сумській позашляховик Lexus в’їхав у натовп людей. За кермом авто перебувала 20-річна Олена Зайцева. За інформацією ЗМІ, вона є прийомною дочкою харківського бізнесмена Василя Зайцева. За останніми даними, в результаті трагедії загинуло 6 людей. Правоохоронці оприлюднили кілька прізвищ жертв і постраждалих кривавого ДТП. Нардеп Антон Геращенко опублікував відео, де цей позашляховик вже проїжджав на червоне світло.
Джерело: Politeka

Немає коментарів:

Дописати коментар