суботу, 14 жовтня 2017 р.

Коли вся країна збирала гроші для Авдіївки, на рахунках Донецької ОДА лежало 3,5 млрд грн, – активіст Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/10/14/koly_vsya_kraina_zbyrala_groshi_dlya_avdiivky_na_rahunkah_donetskoi_oda_lezhalo_1186379

Коли вся країна збирала гроші для Авдіївки, на рахунках Донецької ОДА лежало 3,5 млрд грн, – активіст
У березні, коли вся держава збирала гроші на допомогу постраждалим регіонам Донбасу, на рахунках Донецької ОДА було 3,5 мільярда гривень. Навіть зараз ці кошти тримають на депозиті – чиновники так і не пустили їх в оборот.

Про це в ефірі інформаційно-політичного ток-шоу «Народ проти!» (на телеканалі ZIK) заявив громадський активіст, в.о. міського голови Слов’янська у 2014-2015 рр. Олег Зонтов.

Голові Донецької ОДА Павлові Жебрівському є за що звітувати перед народом, адже мусить відчитатися за корупцію та беззаконність, що зараз існує у Донецькій області.

«У березні цього року ми вкотре назвали роботу обласної адміністрації незадовільною. Адже на рахунках структури було 3,5 мільярда гривень так званих тимчасових перехідних залишків коштів. І це в той час, коли пів-Донеччини у руїнах, люди не можуть отримати компенсацій та відновити домівки», – обурювався Зонтов.

Мовляв, у лютому, всі країна збирала допомогу для «багатостраждальної Авдіївки», у той час, коли на рахунках обласних чиновників лежали такі кошти.

«Лише під тиском громадськості, коли ми почали вимагати здійснити ефективні міри освоєння, у квітні облдержадміністрація нам відписала, що ці гроші тримають на депозиті. Тобто, у них навіть не вистачає розуму пустити їх в оборот», – переконаний активіст.

Разом із тим він наголосив: законопроекти по Донбасу №7163 та№7164, які ще минулого тижня обговорювала вся країна, у Донецькій області взагалі не мали жодного резонансу. Адже усе там викладені лише декларативні положення.

«В принципі, єдине раціональне зерно – введення чітких понять «окуповані території» та «Росія –агресор». А загалом, вони ні про що, адже у документі немає стратегії вирішення конфлікту», –вважає Олег Зонтов.


 Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/10/14/koly_vsya_kraina_zbyrala_groshi_dlya_avdiivky_na_rahunkah_donetskoi_oda_lezhalo_1186379

Немає коментарів:

Дописати коментар