понеділок, 23 січня 2017 р.

Помер екс-заступник міністра оборони України

Помер екс-заступник міністра оборони України

Володимир Безкоровайний у 1990-х роках очолював Військово-морські сили та був помічником міністра оборони.
У понеділок, 23 січня, пішов із життя віце-адмірал, заступник міністра оборони - командувач Військово-морських сил ЗСУ у 1993-1996 роках Володимир Безкоровайний. Про це повідомляє прес-служба ВМС ЗСУ.
Володимир Безкоровайний служив на атомних підводних човнах Північного флоту, був командиром електронавігаційних груп і командувачем флотилією атомних підводних човнів стратегічного призначення.
Він очолив українські Військово-морські сили в 1993 році. Під його командуванням приймалися бойові кораблі в ході поділу Чорноморського флоту колишнього СРСР, формувалися морська піхота і морська авіація України, навчальні заклади та частини всебічного забезпечення.
8 травня 1996 р. віце-адмірал Безкоровайний після введення інституту був призначений заступником міністра оборони - командувачем Військово-морських сил України та членом колегії Міністерства оборони України. 22 жовтня він виступив із заявою, що, виконавши програму розвитку флоту, подає у відставку. В подальшому займав посаду помічника міністра оборони, а в серпні 1998 року пішов у відставку.
Командування Військово-морських сил України висловило співчуття рідним і близьким Володимира Безкоровайного.

Немає коментарів:

Дописати коментар