пʼятницю, 27 січня 2017 р.

Росіяни обстріляли українське військове судно «Почаїв» (фото)

Росіяни обстріляли українське військове судно «Почаїв» (фото)

Нещодавно у деяких засобах масової інформації (здебільшого російського спрямування) читачі могли ознайомитися із заявою одного з представників керівництва силових структур Російської Федерації про начебто обстріл водолазним судном ВМС ЗС України “Почаїв” бурових платформ “Чорноморнафтогазу”. Інформація, звичайно ж, відразу набула резонансу. Про це йдеться на сторінці у Фейсбук прес-служби ЗСУ
"Версію “сусіда” ми вже почули, тепер хотілося б почути правду. А правда заключається у тому, що все було з точністю до навпаки. На відміну від голослівних заяв російських чиновників, як зазвичай, без доказів та обгрунтувань, у нас є що показати читачам – сліди від снайперських куль на рубці водолазного судна “Почаїв”. На наведених фото ви можете в цьому впевнетися. Виникає питання – так хто ж винен насправді і скільки ще потрібно доказів, щоб продемонструвати світові підлість і лицемірство держави під умовною назвою “нас тут нет”?
Объявление скрыто.
І ще хотілося б додати, що ми намагаємося не йти на конфронтацію, бути витриманими, хоча приводів було вже більш ніж достатньо. Російською брехливою пропагандою уже всі ситі по горло, прохання – навчіться говорити правду",- йдеться в повідомленні.

Немає коментарів:

Дописати коментар