Трьох тяжко поранених бійців із зони бойових дій доправили до Дніпра протягом вихідних, 9-10 червня. Всі нині перебувають у реанімації лікарні імені Мечникова.
У 31-річного бійця кульове поранення ніг, перебиті артерії та велика крововтрата. У 55-річного армійця мінно-вибухові ураження. Уламками йому відтяло пальці рук, крім того, є черепно-мозкова травма.

"Я концентрував увагу на міні, яку бачив, і виходить, що зачепив невідомий предмет. Він розірвався в мене під ногами. Я, чесно кажучи, не зрозумів, як стався цей вибух", – пояснив травмований військовослужбовець Олександр.
Найтяжчий з військовослужбовців – 23-річний сапер Олександр. Він натрапив на ворожу міну-пастку при розмінуванні дороги. У бійця поранення голови, опік обличчя та шиї. Також в оці залишається уламок, після стабілізації стану його видалятимуть офтальмологи.
Як зауважив головний лікар дніпровської лікарні Сергій Риженко, всі троє бійців – у тяжкому стані.
"Всі троє вкрай тяжкі. Зараз проявляються елементи свідомості і вони почали говорити. При надходженні тяжкість була в усіх однакова – критична", – пояснив лікар.

Як повідомляв 5.UA, у п'ятницю, 8 червня, ситуація в районі проведення Операції Об’єднаних сил залишалася складною, інтенсивність бойових дій, які тривали на всій лінії зіткнення, збільшилася. Під час боїв поранення дістали четверо українських воїнів.