середу, 27 червня 2018 р.

Загинуло 3 військових: сумні новини з Донбасу


Поблизу Богданівки бойовики відкривали вогонь з артилерії
Поблизу прифронтової Богданівки Донецької області внаслідок обстрілів з боку бойовиків загинули троє українських військових.
Про це повідомляє штаб Операції Об’єднаних сил.
Крім того  через постійні боїв поблизу Водяного один військовий дістав поранення.
Крім того на Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали позиції українських військових в районах населених пунктів Лебединське, Водяне, Гнутове та Талаківка. Там бойовики застосовували гранатомети та стрілецьку зброю.Поблизу Богданівки бойовики відкривали вогонь з артилерії.
Разом з тим варто зазначити, що за минулу добу проросійські бойовики 30 разів обстріляли позиції українських військових. В результаті бойових дій один захисник України загинув.
На луганському напрямку в районі населеного пункту Кримське ворог вів вогонь з 120-мм і 82-мм мінометів, БМП, гранатометів і стрілецької зброї. По захисникам Новотошковского противник застосував артилерійські системи калібру 122 мм. Крім того, бойовики обстріляли Зайцево, Південне, Троїцьке, Катеринівка, Майорск і Орехово.
На донецькому напрямку окупанти відкрили вогонь по захисникам Мар'їнки, використовуючи 82-мм міномет, підствольні гранатомети і стрілецьку зброю. Повідомляється, що на цьому місці працював снайпер. Під обстріл потрапили захисники Авдіївки, Новоселівки Другої і Пісків.На маріупольському напрямку російські найманці застосовували гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Ворог обстрілював позиції підрозділів ООС в районі населених пунктів Лебединський, Водяне, Гнутово, Харчовик, Широкіно і Старогнатівка.
Російські найманці п'ять разів обстрілювали позиції українських військових протягом наступної доби. На донецькому напрямку ворог обстрілював з гранатометів і великокаліберних кулеметів українські позиції в районі населених пунктів Мар'їнка і Новомихайлівка, а з РПГ і стрілецької зброї в районі населених пунктів Лебединський, Водяне та Широкіно, що на маріупольському напрямку.
Бійці з батальйону "Донбас" розповіли, як їм вдалось здійснити успішний рейд у тил бойовиків
Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що бойовики вбили українського військового, за що тричі поплатилися.

Немає коментарів:

Дописати коментар