понеділок, 18 червня 2018 р.

ПИДАРАСЫ.Кравчук про полювання з Януковичем: Завжди був Кучма, Пінчук, часто був Бойко. Новинський приїжджав

Кравчук про полювання з Януковичем: Завжди був Кучма, Пінчук, часто був Бойко. Новинський приїжджав

Екс-президент України Віктор Янукович полював майже кожної суботи, розповів колишній глава української держави Леонід Кравчук. За його словами, на полювання приїжджали екс-президент Леонід Кучма, бізнесмен Віктор Пінчук, екс-глава Міненерго, народний депутат Юрій Бойко, нардеп Вадим Новинський.



Кравчук: Спочатку ми проходили інструктаж фахівців. Вони розповідали, як треба стояти, куди можна стріляти, щоб нікого не підстрелити
Кравчук: Спочатку ми проходили інструктаж фахівців. Вони розповідали, як треба стояти, куди можна стріляти, щоб нікого не підстрелити 
Фото: Олександр Хоменко / Gordonua.com
На полювання до Віктора Януковича під час його перебування на посаді президента України завжди приїжджали екс-президент Леонід Кучма і бізнесмен Віктор Пінчук, сказав екс-президент України Леонід Кравчук в інтерв'ю "Українській правді".
За його словами, Янукович полював майже кожної суботи. Це відбувалося у мисливському господарстві Сухолуччя. На полюванні завжди було приблизно 20 осіб. Кравчук розповів, що приїжджали різні люди.
"Були друзі Януковича, яких він добре знав. Завжди був Кучма, Пінчук, часто був [екс-глава Міненерго, народний депутат від "Опозиційного блоку" Юрій] Бойко. [Бізнесмен, нардеп від "Опозиційного блоку" Вадим] Новинський приїжджав, зрідка Клюєв (імовірно, мова йде про екс-секретаря РНБО, екс-голову АПУ Андрія Клюєва. – "ГОРДОН") приходив. До речі, синів Януковича ніколи не було, не знаю чому", – розповів Кравчук.
За його словами, на полюванні також бували бізнесмени Олександр Ярославський та Сергій Курченко, який зараз переховується у Росії. Кравчук зазначив, що екс-главу Адміністрації Президента України, нардепа від "Опозиційного блоку" Сергія Льовочкіна він там ніколи не бачив.
"Спочатку ми проходили інструктаж спеціалістів. Вони розказували, як треба стояти, куди можна стріляти, щоби нікого не підстрелити. Після цього виписували місця, де буде полювання. Коли вечоріло – закінчували і йшли в будинок вечеряти. Капличка там ще була. Перед і після полювання заходили в цю капличку. Там був священик, він освячував, щоби полювання не було диким", – сказав Кравчук.
Янукович був президентом України із 25 лютого 2010 року. Він втік із Києва в лютому 2014 року в розпал масових багатотисячних протестів у країні.
22 лютого 2014 року Верховна Рада визнала його самовідстороненим від посади і таким, який не виконує свої обов'язки, після чого було оголошено нові президентські вибори. Зараз екс-президент із сім'єю мешкає в Росії.
У серпні 2017 року Кравчук зазначав у авторській програмі головного редактора інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман "Бацман LIVE" на каналі NewsOne, що в день, коли на Майдані незалежності побили студентів, Янукович був на полюванні.

Немає коментарів:

Дописати коментар