понеділок, 11 грудня 2017 р.

Стриптизерка-комуністка очолила секту, яка вважає Плотницького дияволом і зцілює людей світлинами Пасічника

Стриптизерка-комуністка очолила секту, яка вважає Плотницького дияволом і зцілює людей світлинами Пасічника

Стриптизерка-комуністка очолила секту, яка вважає Плотницького дияволом і зцілює людей світлинами ПасічникаНа окупованих російськими найманцями-бойовиками територіях Луганської області існує організація, учасники якої заявляють, що повалений ватажок ЛНР Ігор Плотницький - диявол, а за допомогою фото його "спадкоємця" Леоніда Пасічника можна зцілювати людей.
Про це вона розповіла письменниця і блогер Олена Степова в інтерв'ю "Апострофу".
За її словами, ця організація називається "Луганська гвардія", яку очолює "стриптизерка, комуністка" Анастасія Пятернікова. Ця ж "очільниця" виступає за "повернення монархії в Росії".
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситуація в "армії" ДНР: 5 дезертирували, 1 помер від передозу розвідка
"Вони виступають - і в одному реченні там і за царя Миколу, і за Путіна, і за Сталіна, і за Леніна... Дуже напружує, якщо чесно. Але вони, ці бабульки, виступили недавно і сказали, що Плотницкий - це диявол, що енергетика в нього настільки погана, що люди, які бачили його навіть на фотографіях, починали хворіти. Зате багато хто з тих, хто бачив фото Пасічника, зцілилися. Тому ЛНР чекає розквіт", - описала їх Степова.
Раніше екс-керівник терористів на Донбасі Ігор Стрєлков (Гіркін) заявив, що 3 роки тому Російська Федерація могла взяти під свій контроль більшу частину української території і створити "Новоросію". За його словами, новоутворення стало б частиною Росії, а "операцію" можна було б провести, використовуючи диверсантів.

Немає коментарів:

Дописати коментар