суботу, 23 грудня 2017 р.

Бойовики створили диверсійні групи: можливі провокації у регіонах

Бойовики створили диверсійні групи: можливі провокації у регіонах

  в Новини/Соціальна правда
У фейковій “ДНР” створили диверсійні групи для участі у замовних акціях в мирних регіонах України для дестабілізації ситуації.
Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін в Facebook, інформує “Народна Правда“.
“Напередодні святкування католицького Різдва Національна поліція має достовірну інформацію про те, що за “дорученням лідера днр” Захарченка створені диверсійні групи, які повинні взяти активну участь у замовних акціях в мирних регіонах країни задля дестабілізації ситуації. За легендою учасники так званих акцій “не матимуть” ніякого відношення до терористичного угрупування “ДНР”, – йдеться у повідомленні.
За його словами, планується блокування транспортних шляхів, особливо на західному кордоні нашої країни, осквернення пам’ятників, синагог і католицьких храмів.
“Звертаюся до громадян України – будьте уважні та обережні, при появі підозрілих осіб та предметів звертайтесь до поліції”, – додав Аброськин.
Нагадаємо, раніше речник штабу АТО Василь Лабай повідомляв, що бойовики готують провокації з метою дискредитації Збройних сил під час різдвяного перемир’я на Донбасі.
Нагадаємо також, окупанти продовжують активно проводити розвідку бойових позицій ЗСУ за допомогою безпілотників.
Також повідомлялося, що бойовики “ЛДНР” та російські військові на Донбасі продовжують вести прицільний вогонь по позиціях Збройних Сил України і прифронтових населених пунктах. Агресор й надалі застосовує реактивні системи залпового вогню та міномети, заборонені “Мінськом”.

Немає коментарів:

Дописати коментар