пʼятницю, 3 листопада 2017 р.

Пограбували будинок футболіста Гусєва: винесли зброю та гроші Пограбували будинок футболіста Гусєва: винесли зброю та гроші КИЇВ. 3 листопада. УНН. Будинок футболіста Олега Гусєва під Києвом пограбували. Про це в ексклюзивному коментарі УНН повідомив начальник Відділу комунікації ГУНП Київської області Микола Жукович. "Вчора ( будинок О.Гусєва – ред.) пограбували… Вони (зловмисники – ред.) проникли через вікно у будинок, на той момент у будинку нікого не було", - зазначив Жукович. За його словами, крадії зламали сейф, з якого забрали зброю, гроші і домашні речі. При цьому, за даними Жуковича, поліція поки не встановила підозрюваних, проте за попередньою інформацією їх було троє. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік пограбував у Вишгороді дві кав'ярні на півмільйона гривень "Будинок на сигналізації, проте сигналізація була відключена", - сказав Жукович, додавши, що вимкнули її не зловмисники. "Кримінальне провадження відкрито за ч.3 ст. 185 (крадіжка з проникненням у житло) ККУ",- заявив Жукович.

Пограбували будинок футболіста Гусєва: винесли зброю та гроші

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Будинок футболіста Олега Гусєва під Києвом пограбували. Про це в ексклюзивному коментарі УНН повідомив начальник Відділу комунікації ГУНП Київської області Микола Жукович.
"Вчора ( будинок О.Гусєва – ред.) пограбували… Вони (зловмисники – ред.) проникли через вікно у будинок, на той момент у будинку нікого не було", - зазначив Жукович.
За його словами, крадії зламали сейф, з якого забрали зброю, гроші і домашні речі.
При цьому, за даними Жуковича, поліція поки не встановила підозрюваних, проте за попередньою інформацією їх було троє.

"Будинок на сигналізації, проте сигналізація була відключена", - сказав Жукович, додавши, що вимкнули її не зловмисники.
"Кримінальне провадження відкрито за ч.3 ст. 185 (крадіжка з проникненням у житло) ККУ",- заявив Жукович.

Немає коментарів:

Дописати коментар