пʼятницю, 17 листопада 2017 р.

Терористи Захарченка кілька днів осаджували російський батальйон

Терористи Захарченка кілька днів осаджували російський батальйон

14:55, сьогодні  2506
Терориста
Терориста "Мачете" вбили свої ж поплічники з "ДНР" / Факти
Днями у "ДНР" трапилася дуже цікава та показова історія, яка відображає саму сутність існування "русского мира".
Фактично вона є продовженням того, що трапилося у вересні, коли під час п’янки терорист із позивним "Мачете" або Юрій Свиридов застрелив вагітну дівчину.
Але ж початок цих подій стався у 2014-му, коли Росія перейшла від інформаційного програмування населення Донбасу до відкритої агресії. Ще під час Майдану працівник МНС Макіївки Свиридов почав активно працювати на окупантів. Як тільки до Слов'янська прибули росіяни, любитель Путіна пішов до бойовиків Гіркіна, де проявив себе у боях проти українських десантників, спецпризначенців СБУ "А" та добровольців. Бойовикові обрали позивний "Мачете" та згодом відправили до підрозділу ЗС РФ.
Традиційно окупанти відправляють "на м’ясо" місцевих жителів, намагаючись не ризикувати кадровими військовими. Свиридов не був вийнятком. Його, маючого досвід строкової служби, та паспорт із місцевою пропискою відправили керувати диверсійно-розвідувальною групою, яку було створено із жителів Донецької області. Терорист зарекомендував себе як жорстока людина, що здатна в будь-який спосіб досягати поставленої мети. Він наказував своїм підлеглим йти на вірну смерть, розстрілював бійців ЗСУ та катував жінок, аби дістати потрібну для керівників інформацію. При цьому "Мачете" постійно виживав у бойових зіткненнях, чим дивував геть усіх.
Коли ж наприкінці 2014-го року куратори "ЛНР" та "ДНР" вирішили остаточно встановити контроль над зведеними російсько-терористичними військами, зробили вони це у своєрідний спосіб, притаманний гібридній війні. Так, як це було із "Гіві", "Мачете" представили як керівника розвідроти сьомої окремої мотострілкової бригади першого армійського корпусу ЗС РФ, але при цьому документально він був лише заступником такого. Реальним командиром був кадровий російський офіцер. Втім, на фронті воював саме Свиридов. Він же й командував кількома вірними йому терористами під час розграбування домівок місцевого населення, зґвалтувань та вбивств.
Перерва у гарному житті для "Мачете" почалася традиційно для багатьох терористів. Одного разу під час рясного святкування зарплатні Свиридов почав приставати до медсестри бойовиків Анастасії Ткачової. Вона була донькою ватажка батальйону – місцевого діяча, який був таким самим "керівником", як і наш головний герой. До того ж, чекала на дитину.
Отримавши відмову від дівчини, відморозок її холоднокровно зґвалтував та пристрелив.
Так чи інакше, батько вбитої жінки мав більший вплив, аніж сам "Мачете", то ж на терориста оголосили полювання. Йому довелося втекти разом із кількома підлеглими поплічниками. Але ж Свиридов був настільки потрібен росіянам, що Ткачову заплатили грошей за відмову від помсти за доньку. І що б ви думали? П’ять тисяч доларів роблять диво для адептів "русского мира". Взяв та ще й задоволений залишився.

Життя Анастасії Ткачової та її ненародженої дитини її батько оцінив у п'ять тисяч доларів
Але через вбивство дівчини вирішив розібратися із вбивцею її чоловік – місцевий терорист з Горлівки. Він домігся того, що про повернення "офіційно" оголошеного у розшук Свиридова дізналися у Донецьку.
Ватажок МВС Олексій Дикий вирішив наказати бойовика, аби донести до всіх, що він доводить справи до кінця, а "ДНР" – правова "держава".
То ж, кілька сотень місцевих бойовиків, які підписали контракт із "внутрішніми військами" недореспубліки, вдерлися до Дебальцевого з Донецька та взяли в облогу одне з місць дислокації сьомого батальйону. Спочатку вони вимагали видачі "Мачете", але почули про відмову. Після того їх вимоги змінилися – до цього додався ще й відхід громадян РФ з позицій, оскільки вони постійно "йдуть по беспределу". На останнє окупанти піти не змогли, а влаштовувати стрілянину на все місто їм було заборонено.
"Мачете" ж сидів у приміщенні та не виходив із нього, не знаючи, як врятуватися.
Втім, після того, як росіяни нажерлися горілки, кільком "вевешникам" вдалося потрапити до будівлі. Вони розстріляли Свиридова у його кімнаті разом із його друзями-охоронцями. Останні вижили та знаходяться у лікарні міста у критичному стані.
Висновок з біографії "Мачете" повинен зробити кожен терорист, який відправився воювати за Путіна. Схема: повірив Росії, вбивав людей, забухав та вмер є типовою для всіх колаборантів.

Немає коментарів:

Дописати коментар