понеділок, 30 березня 2015 р.

Донецкий регион приход русского мира

Русский мир" в українському Донбасі - враження луганчанки (фото)


1 годину тому
Мешканка Луганська опублікувала невелике повідомлення, в якому описала ситуацію що склалася на сьогоднішній день в селищі Ювілейний.
 
Там зруйновані будинки, лежать гори сміття, розбиті технікою дороги і йде постійна стрілянина на полігонах. До коментарю дівчина приклала кілька фотографій, які наочно ілюструють її розповідь. Нижче наводимо її текст без змін, пише«Інформатор».
 
«Коротко про день минулий... Селище Ювілейний ще не оговталося від військового літа і завмерло в очікуванні майбутніх боїв і обстрілів. Капітально ремонтувати покоцані будинку ніхто не збирається. У багатьох місцях вікна затягнуті плівкою і фанерою. Але є й такі, які зяють розбитими шибками. В поле мого зору потрапляли багато балконів з розвиваючими на вітрі панелями. Купи сміття з розбитого шиферу, уламків цегли з продірявлений стін і битого скла, що лежать по всьому селищу з минулої осені, ніхто не вивозить. Дорога від ЛЕАЗ до Олександрівки поцяткована гусеницями танків. Щодня з ранку колона військової техніки повзе в бік Олександрівки на полігон, ввечері - назад. І весь день на тому полігоні вони бумкають і гахкають... Чути автоматні черги і щось жорсткіше з боку Ювілейного. Там поруч із шахтою тренувальна база вжопучленців. Тренуються, гади... Вдома близько 16 вечора за місцевим вирубали світло. О 19:30 включили... Русский мир в українському Донбасі просто чарівний...»

Немає коментарів:

Дописати коментар